Kérdése van?

Telefon: 06 1 393 9946
E-mail: info@novapex.hu

Kivitelezőknek

Bár kivitelezők számára közvetlenül nem értékesítjük a termékeinket, fontosnak tartjuk, hogy viszonteladó partnereinken keresztül velük is kapcsolatot tartsunk.

Minőségi megoldások elérhető árakon

Kiskereskedelmi partnereinken keresztül, elérhető áron biztosítunk minőségi válogatáson alapuló termékválasztékot a hazai szakemberek számára. Kizárólag megbízható, hosszú élettartamú eszközöket és szerelvényeket forgalmazunk, így nem kell attól tartania, hogy megrendelői elégedetlenek lesznek. Viszonteladói hálózatunk Románia teljes területére kiterjed, így több helyen is beszerezheti az általunk forgalmazott termékeket.

Novapex - kivitelezőknek

Időt és energiát takaríthat meg

Minőségi munka csak minőségi termékekkel végezhető. Szeretnénk segíteni a hazai szakembereket abban, hogy a legjobbat tudják nyújtani megrendelőik számára. Termékeink könnyen szerelhetőek, a piacon megtalálható hasonló megoldásokhoz képest jóval gyorsabb és biztonságosabb munkafolyamatot tesznek lehetővé.

Novapex képzési program

Nem csupán eladásra szeretnénk törekedni – időről időre képzéseket szervezünk országszerte, ahol a legkorszerűbb technológiákat, s a nemzetközi szinten is innovatívnak számító megoldásokat ismertetjük meg a kivitelezőkkel. Az általános termékbemutató előadásokon túl az összeszerelésben is hasznos tanácsokkal tudunk szolgálni ilyenkor; mestervonalunkon pedig közvetlenül kérhet tőlünk segítséget.

Szeretne többet tudni képzési programunkról? Kattintson »

Novapex mestervonal, kérje szakértőnk tanácsát!

Név*:

Cégnév:

Email cím*:

Telefonszám:

Üzenet: