Kérdése van?

Telefon: 06 1 393 9946
E-mail: info@novapex.hu

Novapex képzési program

A piaci újdonságok folyamatos követése mellett nagy hangsúlyt fektetünk arra is, hogy a legfrissebb szakmai információkat meg is osszuk viszonteladó partnereinkkel, s a hazai szakemberekkel egyaránt.

Alapvetően kétféle képzést szervezünk országszerte a nagyobb városokban – termékbemutató előadásokat, ahol a legkorszerűbb technológiák és termékek előnyeit ismertetjük a résztvevőkkel; valamint tanúsítvánnyal járó szakmai képzéseket.

Termékbemutató előadások

Folyamatosan kutatjuk azokat a megoldásokat, melyek egyszerűbbé, biztonságosabbá és időtakarékosabbá tehetik az épületgépészeti munkafolyamatokat. Több innovatív nyugat-európai terméket és technológiát vezettünk már be a hazai piacra – s a jövőben is ez a célunk.

A piaci újdonságokat azonban nem elég egyszerűen bevezetni: jól tudjuk, hogy a mi feladatunk az is, hogy mindezeket megismertessük nemcsak viszonteladóinkkal, hanem a szakma hazai képviselőivel is. Termékbemutató képzéseink mindig egy adott tematikát követnek. Minden alkalommal kimondottan egy termékre, vagy termékcsaládra fókuszálunk, kellő részletességgel bemutatva azok fő jellemzőit, előnyeit.

novapex-kepzesi-program

Tanúsítvánnyal járó képzéseink

Abban is segítséget nyújtunk a szerelők számára, hogy az egyes rendszereket – például a hővisszanyerő szellőzőrendszert – hogyan kell szakszerűen kiépíteni. Az ehhez hasonló, gyakorlatiasabb képzéseinket elvégzők egy tanúsítvánnyal lesznek gazdagabbak, mely igazolja, hogy alkalmasak a rendszer beszerelésére.

Mindez egy további különleges ajánlattal is párosul: kizárólag a tőlünk vásárolt Fränkische csőrendszerek esetében, amennyiben általunk minősített szakértő végzi a beszerelést, a megrendelő egyedülálló módon 30 év garanciát kap a teljes rendszerre. Így Ön bizonyíthatja szakmai hitelességét ügyfelei számára, s növelheti is megrendelései számát.

Érdeklődik a képzéseink iránt?

Töltse ki az alábbi űrlapot, és értesítjük Önt, ha lakóhelye környékén szervezünk előadást vagy képzést!