Kérdése van?

Telefon: 06 1 393 9946
E-mail: info@novapex.hu

Rólunk

A legkorszerűbb technológiák a Novapexnél

Az elmúlt évek során rengeteg változás történt a fűtési rendszerek, klímarendszerek, ivó- és melegvizes rendszerek, valamint a légtechnika területén, és jól tudjuk, sokszor milyen nehéz megtalálni a legjobb megoldást. Mi a Novapexnél szeretnénk a legkorszerűbb technológiákat biztosítani vevőink számára. Az újdonságokat, piaci változásokat folyamatosan nyomon követve állítjuk össze termékkínálatunkat, miközben igyekszünk kapcsolatot teremteni gyártók, viszonteladók és a szakemberek között. Célunk segíteni a hazai szakembereket abban, hogy a különféle épületgépészeti munkák a lehető legjobb minőségben, és – ami a legfontosabb – minél hosszabb élettartammal kivitelezhetők legyenek.

Nyugat-európai minőség hazánkban is

Folyamatosan megújuló raktárkészletünk több mint 12.000 terméket foglal magában, melyek mind  a legmagasabb nyugat-európai minőséget képviselik. A legújabb technológiai eszközök felkutatásával és beszerzésével személyesen mi foglalkozunk, s országszerte forgalmazzuk őket. Több raktárunk is van Románia szerte, ennek köszönhetően az ország bármely pontjára kedvező feltételekkel, elérhető árakon tudjuk kiszállítani termékeinket.

Segítjük partnereinket

Nem csak eladásra törekszünk azonban: rendszeres tanácsadással segítjük partnereink mindennapi munkáját. A hazai szakemberek számára pedig időről időre képzéseket szervezünk, ahol a legkorszerűbb technológiákat, s a nemzetközi szinten is innovatívnak számító termékeket ismertetjük meg velük.

A folyamatos fejlődés és az új lehetőségek feltérképezése cégünk egyik alapelvévé vált. A mi szakmánkban különösen igaznak bizonyul a régi mondás: aki lemarad, kimarad. Azon vagyunk tehát, hogy ne ragadjunk le egyetlen megoldásnál, hanem folyamatosan lépést tartva a változó igényekkel, a legjobb minőséget biztosítsuk vevőink, partnereink számára. Termékek jönnek és mennek, de a szakértelem, amivel megválogatjuk őket, változatlan.