Kérdése van?

Telefon: 06 1 393 9946
E-mail: info@novapex.hu

Soha nem volt ilyen egyszerű zuhanylefolyót beszerelni!

A szaniterek vásárlása általában nem tartozik a legkedveltebb időtöltések közé, tapasztalataink szerint a hölgyek a szépet, az urak az esztétikumot részesítik előnyben. Szerencsére azonban ma már nem kell kompromisszumot kötnünk ezen a téren, létezik olyan rendszer, ami mindkét igényt maximálisan kielégíti.

Az MCH zuhanylefolyóiban azt szeretik szerte Európában, hogy a telepítése sokkal egyszerűbb, mint korábban bármelyik hasonló lefolyórendszeré volt. Nem kell feltörni a padlót, állítható a szerkezet magassága, többféle rácsmintázat közül választhatunk.

Ezek mind-mind olyan tényezők, amelyek rohanó világunkhoz alkalmazkodva nyújtanak tartós és esztétikus megoldást a fürdőszobában.

Ezek a zuhanylefolyók 65 milliméteres minimális beszerelési magassággal bírnak, éppen ezért nem szükséges fárasztó, zajos, sok törmelékkel járó padlófeltörési akciókba kezdeni, mielőtt telepítenénk a zuhanylefolyót.

A következőkre kell csak felkészülnie annak, aki telepítené az MCH zuhanylefolyóit:

  • a lefolyóhoz 8 helyen kell megfúrni a padlót, hogy a lábakat rögzíthessük
  • a magasságot ezután is tudjuk állítani, ráadásul rendkívül egyszerűen, föntről, egy csavarhúzó és a lefolyó lábai segítségével
  • ezután körbe lehet építeni a lefolyót és az állítható lábaknak köszönhetően nem kell attól tartani, hogy rosszul hagytuk meg a magasságot

A 65 milliméteres magasság egyesek szerint túl alacsony, de az MCH lefolyói még így is 35-40 liter vizet képesek elvezetni percenként, ami egy zuhanylefolyó esetében több mint ideális.

Ráadásul a választható mintájú rozsdamentes acélból készült lefolyórácsoknak köszönhetően a fürdőszoba stílusának leginkább megfelelő zuhanylefolyó kiépítésére van lehetőségünk. A rozsdamentes lefolyórács és a minőségi alkatrészek nem csupán az egyszerű beépítést teszik lehetővé.

Egy zuhanylefolyónál alapvető követelmény, hogy az elem tartós is legyen, az MCH lefolyóinál ez is megvalósul, így nekünk szerencsére csak abban az esetben kell hozzányúlnunk, ha az egész fürdőszoba átépítésére kerülne sor.