Kérdése van?

Telefon: 06 1 393 9946
E-mail: info@novapex.hu

Profi-air – Hővisszanyerős szellőző rendszer

A hővisszanyerős szellőztető rendszer messze több, mint egy klíma.

Az szellőztető rendszer növeli az épület értékét és viszonteladási árát :

  • a hővisszanyerős szellőztetés mevédi az épűlet szerkezetét anyagában és minőségében
  • szabályozza   a páratartalmat, igy a meg-akadályozza a penészesedést 

Ugyanakkor a hővisszanyerő szellőztetés csökkenti a fűtési igényeket, mivel kisebb az energiaigény. A kellemes hőmérsékletre beállított szűrt levegő minden szobában egészséges és kellemes légkört biztosít.

 

 

Információk: 

 
 

profi-air az egészséges és hatékony hővisszanyerős szellőzőrendszer

Minősitett levegő elosztó rendszer

profi-air® hővisszanyerős szellőző csőrendszer

A profi-air®  a komplett hővisszanyerős szellőztető rendszer, amely minden új és meglévő épületben bármely telepítési helyzetre alkalmas. A profi-air® csövek áramlás-optimalizált belső felületének köszönhetően a levegő a szellőztető rendszeren keresztül különösen kis ellenállassal és ennek köszönhetően nagyon kis zajjal áramlik, így jelentősen csökkenti a szellőztető gép energia igényét. Ráadásul a csövek antibakteriális és antisztatikus belső kialakítása egészséges környezetet biztosít.

profi-air® classic szellőző csőrendszer

Könnyen beépíthető​
A profi-air® classic classic csőrendszer ideális betonba telepítésre. A nagy rugalmasságának köszönhetően nagyon kicsi sugarú kanyarokat készíthetünk, további szerelvények használata nélkül szerelhető.
Méret függően a profi-air® classic egyaránt szerelhető betonba, falba vagy menyezetre.

profi-air® tunnel szellőző csőrendszer

Csak 52mm magas!
​Köszönhetően a csak 52mm, rend-kívül alacsony szerelési magasság-nak, a profi-air® tunnel légcsatorna rendszer ideális betonba vagy a szerelő beton alatti szigetelésbe való telepítésre.
Tökéletesen telepíthető a falra és a mennyezetre is.

 


Hatékony hővisszanyerős szellőztető gépek

profi-air® 250 / 400 touch  központi egység

A két profi-air® touch gép, a  250 és 400  szellőztető egységek alkalmasak egy vagy kétcsaládos épűletek szellőztetésére. Egyaránt szerelhetőek falra és padlóra.
A profi-air® touch 250/400 szellőztető egységek felhasználó barát egységek, a kényelemre fókuszálnak. A szellőztető egységen lévő érintőképernyő segítségével könnyedén kezelhetőek. A beépített LAN interfész lehetővé teszi, hogy a rendszert okostelefonokkal és/vagy táblagépekkel összekapcsoljuk.

profi-air® 180/300 sensor központi egység

A két profi-air® sensor a 180  és 300 szellőztető egységek egyaránt alkalmasak falra szerelésre akár  lakásokba akár családi házakba. Az integrált páratartalom érzékelő garantálja a friss levegő páratartalmának az ohajtott szinten tartását.
A profi-air® sensor 180  és 300 szellőztető egység kompakt kialakí-tásának köszönhetően helytakarékos. 
A 60 x 60 cm-es mérete elősegití az ideális telepítést

profi-air® 180 flat központi egység

A profi-air® 180 flat egység egyaránt alkalmas lakások és kissebb házak szellőztető feladatának ellátására.  A profi-air® 180 flat szellőztető egység a vékony és kompakt kialakítása ideálissá teszi a mennyezetre való szerelésre. A speciális belső kialakítása bíztosítja hogy a szerelők könnyedén válthatnak a jobb vagy a bal oldalas működés között. A nyomogombos vezérlőt az opcionális  távirárányítós kezelő egészíti ki.

 


starline® – dizájn rácsok

A finom kialakítású dizájn rácsok biztosítják a megfelelő látványt és tökéletesen “befejezik” a hővisszanyerő szellőztető rendszer munkálatait. Egyénileg döntheti el milyen rácsot szerel fel az aktuális helyiségbe, öszhangba hozva azt a belső stílussal.

Legyen kreatív: a játékos FLORA rácsok a nappalihoz, a stílusos SHAPE STYLE üveg rácsot a modern konyhához és a klasszikus LINE rozsdamentes acél rácsot az irodához szerelheti fel.
A starline grills stílusos és könnyen telepíthető. 
A szerelők három egyszerű lépésben, szerszámok nélkül telepitihetik a rácsokat – az egyszerű és időtakarékos telepítés gyerekjáték.

A széles választék, a 20 különböző rács minden szobát különlegessé tehet. A profi-air® rendszer,  a szellőztető egység, a csőrendszer, a számos kiegészítő és a szellőzőrács megvalósítja a MINDENT EGY HELYRŐL koncepciót.

 


További információk: