Kérdése van?

Telefon: 06 1 393 9946
E-mail: info@novapex.hu

EnTEC Industry-Line – hősugárzó panelek

A mennyezeti melegvizes hősugárzó panelek infravörös sugárzás formájában adják át a hő nagy részét az egyes helyiségeknek. Hasonlóan a napsugárzáshoz, az infravörös sugárzás is kellemes érzést biztosít és az összes felületet melegíti, így a fűtőenergia közel 80%-a hősugárzássá alakul.

 

Érdekelnek az EnTEC Industry-Line hősugárzó panelek, megnézem a katalógust »

 

Hogyan működik?

A fűtés hatásmechanizmusa egyszerű és nagyon hatékony. A sugárzópaneleket a melegvíz felmelegíti, a panelek pedig hőenergiát sugároznak a helyiségbe. A hőenergia csak az emberi testtel vagy a helyiség berendezési tárgyaival érintkezve alakul hővé. A hőveszteséget a panelekben elhelyezett hőszigetelés akadályozza meg. A panelek felfüggesztési magassága nem befolyásolja a hőleadás intenzitását.

A panelek szerkezete könnyű, a tetőszerkezetre csomós láncok vagy huzalrendszerek segítségével függeszthetők fel. A HSP panelek fűtőcsövei préselhető idomok, karmantyúk segítségével köthetők össze. A HSP hősugárzó panelek szabályzása standard, három- vagy kétutas szelepes és szivattyús bekötéssel történik.

A termékcsalád magában foglalja a panelek összekötéséhez szükséges profilokat és a felfüggesztéshez szükséges rendszereket is.

 

Érdekelnek az EnTEC Industry-Line hősugárzó panelek, megnézem a katalógust »

 

Érdeklik az EnTEC Industry-Line hősugárzó panelek? Kérjen árajánlatot!

Név*:

Cégnév:

Email cím*:

Telefonszám:

Üzenet: