Kérdése van?

Telefon: 06 1 393 9946
E-mail: info@novapex.hu

Viszonteladóknak

A Novapex kínálatában kizárólag minőségi, ugyanakkor elérhető árú termékek szerepelnek. Folyamatosan megújuló, hatalmas választékunknak köszönhetően a különféle épületgépészeti munkálatok széles körében tudunk korszerű megoldásokat kínálni vevőink számára. Az általunk forgalmazott termékek hosszú élettartamát minimum 2 év, de egyes csőrendszerek esetében akár 30 éves garancia támasztja alá.

Kiszállítás akár 24 órán belül szallitas

Termékeink 85-90%-a folyamatosan raktáron van, ennek köszönhetően többségüket 48, sőt akár 24 órán belül ki tudjuk szállítani az ország bármely pontjára. Azon termékek esetében, melyek az adott pillanatban nincsenek készleten, gyártó cégtől függően 2-3 hetes szállítási időt tudunk biztosítani. Megbízható futárszolgálatokkal dolgozunk együtt: ha a csomag sérülten, vagy hibásan érkezik, Önnek nem kell megtérítenie a vételárat.

Ugye Ön sem szeretne lemaradni?

Segítségünkkel naprakész lehet az újdonságokat illetően, s a legkorszerűbb megoldásokat biztosíthatja vevői számára. A hazai piacon sokszor nálunk találhatja meg elsőként a legújabb technológiát, mellyel a szakemberek – az Ön vevői – időt és energiát takaríthatnak meg. Ha az általunk forgalmazott termékeket választja, elégedett és visszatérő vevőkre számíthat.

Megosztjuk a tudást

Mi nem titkolunk el semmit viszonteladó partnereink elől – sőt azt valljuk, hogy a szaktudás megosztása közös érdekünk. Képzési programunknak köszönhetően megismerkedhet a leginnovatívabb termékekkel és technológiákkal. Így mindig a legfrissebb szakmai információkat tudja átadni vevőinek, erősítve cége hitelességét. Termékismertető előadásokon kívül képzéseket szervezünk a szerelők számára, akár viszonteladó partnereink telephelyén is. Ily módon lehetősége nyílik arra, hogy megerősítse a kapcsolatát jelenlegi vásárlóival.

Árajánlatot szeretne kérni? Vagy érdekli a termékismertető eladás lehetősége? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Név*:

Cégnév:

Email cím*:

Telefonszám:

Üzenet: